Monday, 28 May 2012

SHORT MASSAGE TO ALL YG KATE TAKNAK.

emmmmm, dah 3 hari batuk n demam... habis anak2 n suami dah jangkit.. siapa kate minum herbalife kebal.. same je ngan org lain demam jgk, batuk jgk.. tapi tak seteruk kencing manis pada usia 25 tahun la, sakit jantung pada usia 40 tahun la, strok pada usia 50 tahun la.. sebab herbalife ni makanan bukan ubat.. dan kami percaya kesihatan bukan datang dari apa yang kita amalkan 2@3 hari, 2@3 minggu, 2@3 tahun tapi kesihatan datang dari ape yang kite amalkan HARI-HARI dan SELAMA-LAMANYA.. alhamdulillah herbalife adalah makanan yang sihat dan seimbang dan kite perlu amalkan hari2 selama-lamanye..
Ade jgk yang jawab: 
tapi mahal la.
tak bleh la minum susu ni.
xpe makanan yg diamalkan akak skrg dah cukup sihat.
tak percaye dgn produk2 ni.
yang paling kerap"buat ape nak bergantung kat produk2 ni tak natural,gune care natural la"..
1)cube kire setiap kali shake tu bape? nak berkire lagi kalau herbalife boleh bantu jaga buah pinggang, jantung, usus, pankreas, hati, limpa, kulit, otak, tisu2 dan semua la.. dah sakit baru nak cari herbalife, ni bukan ubat tapi makanan yang sihat...
2)tak bleh minum susu2... blaja la benda baik.. cube fikir mase kecik2 kite ni semua xpandai tapi mak n ayah ajar kite makan, suap nasi luah2 balik, tapi suap lagi...
3)mane ade dah makanan yang sihat dan lebih murah dari herbalife.. boleh makan 7 warne buah dan sayur tiap2 hari dan pastikan makanan tu xde racun serangga, xde goreng2, minyak yang baik dan macam2 lagi la
4)TAK PERCAYA dgn herbalife lagi, dah 32 tahun dalam pasaran dunia, dah 82 negara dan yang paling penting dah 82 kementerian kesihatan tiap2 negara luluskan herbalife.. dan yang paling kelakar kalau ade org cakap herbalife ni tak halal, dah tentu semua produk dari luar negara mesti lalu kementerian kesihatan dan semestinya la kementerian kesihatan malaysia akan pastikan xde bahan2 yang haram. takkan diorang nak luluskan benda yang haram..
jom same2 jadi insan yang lebih luarrrrrrrrbiaseeeeee..




*copy from mygreat2 upline kak nadia :D



No comments:

Post a Comment